INSCHRIJFTERMIJN IS VERSTREKEN

Alle informatie over Subliem Suyt is te vinden op deze website en de verkoopdocumentatie is te downloaden bij de specifieke bouwnummers. Benieuwd naar Subliem Suyt en het woningaanbod? Download hieronder onze brochure of kom een exemplaar ophalen bij de makelaar.

Inschrijftermijn is verstreken
Inschrijven op jouw favoriete bouwnummers voor de verkoop kon tot vrijdag 15 maart om 18:00 uur. De deadline is inmiddels verstreken en inschrijven is niet meer mogelijk. De toewijzing van de woningen heeft plaats gevonden in de week van 18 t/m 22 maart.

Brochure Subliem Suyt

Welkom in het beste van twee werelden

SUBLIEM SUYT

Goed nieuws voor iedereen die van rustig wonen houdt en tóch wil profiteren van alle stedelijke voorzieningen in de buurt. In Subliem Suyt woon je heerlijk comfortabel in een van de 25 ruim opgezette stadswoningen aan het water, niet ver van het centrum van Helmond. Avondje uit naar de bioscoop of het theater, heerlijk borrelen en een drankje doen, sporten; het kan er allemaal! Dát is de subliem van subliem wonen!

Subliem Suyt maakt deel uit van Suytkade en is een van de laatste ontwikkelingen binnen de transformatie van de kanaalzone:
wat ooit een industriegebied was, is nu een prachtige plek om te wonen en leven in Helmond.

Inschrijven

DE BESTE VOORWAARDEN TOT SUBLIEM WONEN

✓ Je kiest uit 4 hoekwoningen en 21 tussenwoningen
✓ Elke woning heeft een gebruiksoppervlakte van circa 130m²
✓ 3 volwaardige verdiepingen
✓ 5 (slaap)kamers verdeeld over 2 verdiepingen
✓ Je woont er heerlijk aan het water
✓ Alle dagelijkse voorzieningen in de buurt
✓ Station Helmond op loopafstand, centrum Helmond op fietsafstand
✓ Eindhoven op 10 minuutjes met de trein

locatie, locatie, locatie

SUBLIEM SUYT

Subliem Suyt is een van de laatste ontwikkelingen van plan Suytkade: de transformatie van dit voormalig industriegebied in Helmond. Je gaat er wonen in een nieuwe wijk die klaar is en jou alle dagelijkse voorzieningen biedt. Tel uit je voordeel. Van supermarkt tot sportfaciliteiten en van de fysiotherapeut tot culturele hotspot De Cacaofabriek. Het ligt er allemaal om de hoek. En heb je plannen om verder weg te gaan, dan pak je net zo makkelijk de trein. Station Helmond ligt op een paar minuten wandelen. Ga je liever met de auto, dan ben je net zo snel op de N270 richting Eindhoven en verder.

Stads wonen aan het kanaal
De stadswoningen van Subliem Suyt liggen aan de Kanaalboulevard. Een woning van Subliem Suyt biedt je gegarandeerd heel veel ruimte. Stel je voor hoe comfortabel het is als je drie volwaardige verdiepingen tot je beschikking hebt! Met op de derde verdieping alle ruimte om bijvoorbeeld een thuiswerkplek te realiseren, extra slaapkamers, een sportkamer of een speelkamer voor de kinderen. Het kan er allemaal. En voor de buitengenieters: je krijgt er ook nog eens een circa 12,5 meter diepe stadstuin bij! 100% barbecue-proof.

Schrijf mij in!

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE NU IN!

De start verkoop staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Schrijf je nu alvast in, dan houden we je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf mij in!

Ontwikkeling

wMZhuliD7rbUCexpAwd3F6xzjEXrBK1gvJtS5yw7.png
Realisatie

8nQuJsOP2OEBcvwmQ1pk3K3cihoDjQH701Ir388u.png